BETT 2013, la Fira i Exposició més gran sobre tecnologia i educació.

 

Des del 30 de gener fins al 2 de febrer del 2013, s’ha celebrat a Londres el BETT 2013, la fira i exposició més gran i important sobre tecnologia i educació que es fa en l’actualitat a Europa.

Després de 13 anys celebrant-se a l’Olympia, enguany s’ha traslladat a l’ExCel London, on han concorregut 650 expositors de més de 100 països i un gran nombre de visitants (encara no coneixem les dades d’aquest any, però l’anterior va ser visitada per més de 30.000 persones).

També cal tenir present que s’han produït 209 activitats entre conferències, seminaris i workshops, on destaquen les personalitats de Sugata Mitra i Richard Watson entre molts altres.

Després de 29 edicions és, sens dubte, el gran punt de trobada europeu de docents, gestors, empreses de servei i fabricants i creadors de continguts.

Entre les novetats tecnològiques volem destacar:
-       Pissarres Digitals en 3D i materials per aquestes.
-       Equips mixtes amb Windows 8, que són portàtils i tauletes a l’hora, ja que es desenganxa la pantalla del teclat.
-       Un nou processador per als robots logo.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>