Ponències de la II mostra de Treballs de Recerca de Batxillerat del centres associats a la Fundació Privada Tr@ms.

Com ja sabem, el passat 13 d’abril vam celebrar la II mostra de TR de Batxillerat. Ara podem gaudir dels vídeos de les 6 ponències, de les dues taules rodones i de la conferència del Dr. Manel Esteller.

 

YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>