Premis Tramscriure 2015

Ja s’han concedit els Premis Tramscriure 2015.

Els podeu trobar publicats a: https://sites.google.com/site/tramscriure2015/

Un any més hem tingut dos premis, els del jurat popular (format per tots els estudiants de cada categoria) i el del jurat especialitzat. Tant amb els uns com amb els altres ha estat molt difícil decidir les obres guanyadores, donat l’elevat nivell de tots els participants.

Felicitem als guanyadors i a tots els participants i encoratgem a tothom en la lectura i l’escriptura, així com en continuar participant en tots els concursos i certàmens que organitzem els centres docents.

També volem agrair la col·laboració de tots els membres del jurat i de tots els nens, nenes, nois i noies que heu participat des del vostre centre com a jurat popular.

I ara… ja podeu preparar-vos per a la propera edició dels Premis Tramscriure!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>