PROBLEMÀTIQUES CURS 16-17

Durant aquest mes de novembre les escoles de la Fundació Tr@ms portaran a terme a les seves aules el projecte PROBLEMÀTIQUES. Després de la posada en escena durant el curs anterior, enguany arriba amb més força i més problemes a plantejar a les aules.

Els mestres de matemàtiques plantejaran 4 problemes a 5è i 4 problemes a 6è de primària, els quals hauran de resoldre al llarg d’aquest mes.

Els problemes proposats en aquest projecte no són problemes que es treballen habitualment a les aules, sinó que són problemes amb molt recorregut matemàtic amb l’objectiu de desenvolupar en l’alumnat l’aprenentatge de la resolució de problemes sense la implicació d’un procediment mecanitzat, sinó que es plantegen com una activitat de descobriment.

Per als alumnes de 5è hem triat tres problemes que ja havien estat proposats el curs passat i un de nou:

IMG_1331

Per als alumnes de 6è els quatre problemes són nous:

Captura de pantalla 2017-02-05 a les 17.43.58

A partir del mes de gener podreu accedir al relat fet des de cada escola de les seves experiències en el marc d’aquest projecte. Les escoles participants són les següents: 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>