Treball d’estadística 14-15

L’investigador estadístic 2014-1015

Aquest curs, a partir de l’experiència ja portada a terme el curs passat, hem decidit utilitzar la feina de l’investigador estadístic per preparar una de les feines que es van presentar a les nostres Portes Obertes a sisè de primària.

A la nostra escola quan presentem el centre per les Portes Obertes fem que els alumnes expliquin diferents activitats que es fan al llarg del curs i així els pares poden veure com anem treballant les diferents matèries.

A sisè de Primària se’ns va acudir que el tema de la webquest d’estadística podia ser una bona activitat a mostrar. Us deixo aquí el Powerpoint que van fer servir els alumnes per fer la presentació als pares i el guió que es van haver de repartir entre tots els alumnes. Si llegiu el guió al mateix temps que observeu el Powerpoint us fareu una idea de la feina feta aquest curs a partir d’aquesta activitat.

 

Clicant AQUÍ podeu consultar el guió que tenien els nanos per fer la presentació.

Clicant AQUÍ podeu consultar els gràfics que vam obtenir de l’estudi.

Clicant AQUÍ podeu consultar les conclusions que vam extreure a la classe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>