8 comentaris a “Sites dels alumnes

 1. Tots pensem el mateix, aquesta activitat va ser molt divertida. Ens va agradar molt i pensem, que seria molt interessant repetir-la. Ens van sortir uns resultats bastant aproximats a la mitjana correcta, però com que els instruments que fèiem servir eren inexactes no ens va sortir del tot bé.
  Per altra banda ens va agradar treballar en grup, és més divertit que no pas fer aquesta activitat tots sols i et distreus molt més. A més a més ens ajudem els uns als altres. És una manera de treballar i aprendre més divertida.

 2. L’experiment ens va agradar molt, ens ho vàrem passar bastant bé. El més divertit va ser quan ens van donar les “tablets”. Varem començar a gravar tot el que fèiem.
  D’aquesta pràctica, ens ha quedat clar que la gravetat és equivalent a 9,8 N/kg.
  Ens agradaria fer més treballs com aquest (ens sentíem molt professionals i físics), ja que així aprenem molt més i a més a més ens divertim, i fa que aquesta assignatura sigui més fàcil i més interessant.

 3. Ja fa uns mesos que treballem la gravetat. N’hem parlat, l’hem comprovat i investigat.
  Per determinar-la vam baixar al laboratori i vam fer un seguit de pràctiques de manera que ens va ajudar a entendre millor que era i el seu valor (9,8).
  En fi, d’aquestes pràctiques i classes que hem fet n’hem tret molta intriga i una gran conclusió.
  Gràcies al nostre esforç i treball hem sabut treballar en grup, acceptar les opinions de tothom i esforçar-nos per aconseguir els nostres objectius.

 4. L’experiment de la gravetat va ser molt gratificant, ja que vam poder comprovar el pes de la gravetat (en newtons, N/kg) que anteriorment vàrem estudiar.
  Malauradament el valor de la gravetat no ens va donar exacte, tot i que el nostre error va ser mínim (0,2N/kg).
  Ens va agradar l’experiència de treballar amb eines científiques (dinamòmetre).
  Fer aquesta activitat en grup va ser molt divertit, a part de passar-nos-ho bé amb les amigues, juntes vam poder compartir pensaments científics.
  Recomanem molt aquesta activitat!

 5. Aquest experiment en grup ens ha agradat molt perquè, a part d’utilitzar “tablets”, vam experimentar divertint-nos i alhora vam aprendre.
  El moment més divertit va ser quan fèiem grabacions amb la tablet demostrant el pes i la massa dels diferents objectes.
  També vam haver de fer “invents” perquè hi havia objectes que pesaven massa i vam haver d’agafar el suport on era el dinamòmetre perquè no toqués el terra.
  Ha estat bé fer-ho en grup perquè ens hem ajudat els uns als altres.

 6. Amb l’experiment de la gravetat vam calcular el pes i la massa de diferents objectes per determinar el pes de la gravetat. El valor es va desviar poques dècimes ja que les eines no eren gaire precises. Aquest experiment va ser molt interessant i vàrem aprendre moltes coses noves, com per exemple utilitzar un dinamòmetre. A més va ser una classe diferent i i divertida.
  Ens agradaria fer més experiments com aquest.

 7. En aquesta pràctica vam calcular el valor de la gravetat a la terra,
  de manera experimental. El nostre resultat va ser de 8,9N/kg, encara que aquest resultat no s’acosta gaire al valor de la gravetat que és 9.81 N/kg,
  estem contents perquè vam aprendre a calcular-la de manera científica.
  Vam aprendre a utilitzar el dinamòmetre, amb el qual vam calcular el pes de diferents objectes, després amb la balança vam calcular la seva massa i vam aprendre a calcular la relació entre pes i massa i va ser molt interessant.
  Anar al laboratori és una cosa que no es pot fer cada dia,
  i ens va encantar poder treballar al laboratori amb el material d’allà.

 8. En una hora de física, vàrem poder pesar diferents objectes i comprovar-ne el pes i la massa.
  Per a fer-ho, vam utilitzar un dinamòmetre i un peu de suport.
  Va ser una divertida i entretinguda experiència ja que vàrem treballar en grup i vam poder fer servir les eines del laboratori.
  Sincerament, preferim fer classes pràctiques al laboratori que no pas estar asseguts a les cadires escoltan al professor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>