Ja és tardor a la mediateca de l’escola!

DSC05738 (Copy)

Arriba la tardor i és temps de castanyes torrades. Aquesta setmana estem celebrant la Castanyada a l’escola i és per això que des de la Mediateca hem volgut compartir-ho amb tothom. Us hem preparat amb molta il·lusió un raconet sobre aquesta festa tan tradicional: trobareu llibres sobre castanyes i castanyeres,també sobre la tardor, i una petita mostra de poesies i rodolins ben bonics….no us ho perdeu!
Però no podem oblidar que també celebrem Tots Sants, i, per què no, la festa de Halloween. Quan arribis a la Mediateca trobaràs un terrorífic i esgarrifant racó de la por. Aneu amb compte: allà hi són les bruixes, hem col·locat alguns monstres i, fins i tot, novel·les molt inquietants per als més grans.  
Esperem que us agradi i us recomanem moooolt la visita a la Mediateca. A partir de la setmana vinent ja podreu agafar-los en préstec. Segur que trobeu aquell que estàveu buscant.
La Mediateca de Proa.
DSC05736 (Copy)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>